Entreprenad och entreprenörer i Timmernabben

Entreprenad i Timmernabben

I staden Timmernabben finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Timmernabben som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Timmernabben.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Timmernabben som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Timmernabben - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Timmernabben nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Timmernabben

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Timmernabben vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Fredrik Bergqvist Entreprenad AB
Strandav. 78
380 52 Timmernabben


Information om staden Timmernabben

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Areal: 148,75 hektar
Antal invånare: 1276, år 2010

Priser för entreprenad i Timmernabben

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Timmernabben varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Timmernabben och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Timmernabben.

Här hittar du mer information om staden Timmernabben.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Timmernabben som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.