Entreprenad och entreprenörer i Läckeby

Entreprenad i Läckeby

I staden Läckeby finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Läckeby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Läckeby.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Läckeby som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Läckeby - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Läckeby nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Läckeby

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Läckeby vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

H. Nordström i Kalmar AB
Vångerslät 382
395 98 LÄCKEBY


Åbyslättens Entreprenad AB
Åby Slät 322
395 98 LÄCKEBY


Schakt & Jordsortering Kalmar AB
Slätg. 2
395 97 Läckeby


Nordströms Verkstad
Vångerslät 382
395 98 LÄCKEBY


Nickebo Bygg AB
Nickebo 145
395 98 LÄCKEBY


Information om staden Läckeby

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Areal: 101,88 hektar
Antal invånare: 847, år 2010

Priser för entreprenad i Läckeby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Läckeby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Läckeby och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Läckeby.

Här hittar du mer information om staden Läckeby.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Läckeby som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.