Entreprenad och entreprenörer i Kristdala

Entreprenad i Kristdala

I staden Kristdala finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kristdala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Kristdala.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kristdala som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kristdala - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kristdala nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kristdala

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kristdala vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Segergrens Entreprenad
Ishult Stenbo
570 91 KRISTDALA


Akema AB
Igelhult 2
570 91 KRISTDALA


Information om staden Kristdala

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Areal: 140,49 hektar
Antal invånare: 945, år 2010

Priser för entreprenad i Kristdala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kristdala varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kristdala och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kristdala.

Här hittar du mer information om staden Kristdala.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kristdala som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.