Entreprenad och entreprenörer i Köpingsvik

Entreprenad i Köpingsvik

I staden Köpingsvik finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Köpingsvik som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Köpingsvik.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Köpingsvik som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Köpingsvik - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Köpingsvik nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Köpingsvik

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Köpingsvik vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Nilssons Schakt i Borgholm AB
Nytorp 1
387 96 Köpingsvik


BTE Bygg-Teknik Entreprenad AB
Egby 98
387 95 KÖPINGSVIK


Lilla Dalby Gård O Entreprenad AB
L. Dalbyv. 8
387 96 Köpingsvik


Information om staden Köpingsvik

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Areal: 118,17 hektar
Antal invånare: 599, år 2010

Priser för entreprenad i Köpingsvik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Köpingsvik varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Köpingsvik och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Köpingsvik.

Här hittar du mer information om staden Köpingsvik.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Köpingsvik som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.