Entreprenad och entreprenörer i Kalmar

Entreprenad i Kalmar

I staden Kalmar finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kalmar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Kalmar.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kalmar som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kalmar - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kalmar nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kalmar

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kalmar vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Östschakt Ekonomisk Förening
Husängsv. 11
392 39 Kalmar


Gabrielssons Grävtjänst AB
Surrev. 5
393 65 Kalmar


Maskinteknik i Kalmar AB
Engelska v. 7
393 56 Kalmar


Truck & Maskin i Kalmar AB
Nils Holgerssons v. 139
393 65 Kalmar


Atlas Copco Construction Tools AB
Dragonv. 2
392 39 Kalmar


Anders Jönson Entreprenad
Tegnérg. 11
392 34 KALMAR


Mark & KabelService, MKS
Borshorva 110
395 90 Kalmar


Smedby Maskingrävning AB
Företagarev. 6
394 70 KALMAR


Kittel & Rydqvist Måleri AB
Fröbergsg. 4
392 37 Kalmar


Avent Drift & Innemiljö AB
Karlstorpsv. 14
392 39 Kalmar


Ingelstorpgymnasiet
Ingelstorp
395 91 KALMAR


LR Installation AB
Tjärhovsg. 5 -7
392 31 Kalmar


LSE Mark AB
Dokumentv. 34
394 70 KALMAR


Information om staden Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Areal: 1 950,08 hektar
Antal invånare: 36392, år 2010

Priser för entreprenad i Kalmar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kalmar varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kalmar och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kalmar.

Här hittar du mer information om staden Kalmar.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kalmar som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.