Entreprenad och entreprenörer i Gamleby

Entreprenad i Gamleby

I staden Gamleby finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Gamleby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Gamleby.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Gamleby som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Gamleby - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Gamleby nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Gamleby

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Gamleby vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Gamleby Gräv AB
Nejlikev. 16
594 31 GAMLEBY


Wingerstads Motorverkstad, AB
Trostad 2
594 93 GAMLEBY


Kenneth PerssonS Entreprenad
Björnsholmsv. 4
594 93 GAMLEBY


Gamleby Entreprenad AB
Heda Sörgården
594 91 GAMLEBY


Gamleby Entreprenad AB
Heda Sörgården
594 91 GAMLEBY


Österströms Byggnation AB
Rumma STÄMMERUMS GÅRD
594 92 Gamleby


Information om staden Gamleby

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Areal: 317,87 hektar
Antal invånare: 2775, år 2010

Priser för entreprenad i Gamleby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Gamleby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Gamleby och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Gamleby.

Här hittar du mer information om staden Gamleby.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Gamleby som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.