Entreprenad och entreprenörer i Bockara

Entreprenad i Bockara

I staden Bockara finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Bockara som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Bockara.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Bockara som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Bockara - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Bockara nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Bockara

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Bockara vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Bockara Entreprenad o. Handel AB
Kyrklyckeg. 26
579 91 Bockara


Information om staden Bockara

Bockara är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Vid Riksväg 37, som passerar rakt igenom orten, ligger förutom villabebyggelse en bensinmack, en kyrka och en skola.

Areal: 79,96 hektar
Antal invånare: 316, år 2010

Priser för entreprenad i Bockara

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Bockara varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Bockara och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Bockara.

Här hittar du mer information om staden Bockara.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Bockara som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.