Entreprenad och entreprenörer i Hackås

Entreprenad i Hackås

I staden Hackås finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Hackås som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Hackås.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Hackås som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Hackås - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Hackås nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Hackås

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Hackås vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Z - Entreprenad AB
Gärde 723
830 23 Hackås


H.K.Z-Entreprenad AB
Gärde 723
830 23 Hackås


S.E Engmar Entreprenad AB
Östnår 245
830 23 Hackås


J Isakssons Traktor I Jämtland, AB
Fäste 940
830 23 Hackås


Karlsson, Christer
Näcksta 432
830 23 Hackås


Information om staden Hackås

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Areal: 91,88 hektar
Antal invånare: 480, år 2010

Priser för entreprenad i Hackås

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Hackås varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Hackås och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Hackås.

Här hittar du mer information om staden Hackås.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Hackås som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jämtland.