Entreprenad och entreprenörer i Gällö

Entreprenad i Gällö

I staden Gällö finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Gällö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Gällö.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Gällö som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Gällö - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Gällö nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Gällö

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Gällö vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

JW Mark & Entreprenad AB
Grimnäsv. 124 B
840 50 Gällö


JW Lantbrukstjänst & Entreprenad
Grimnäsv. 124 B
840 50 Gällö


Eminent Entreprenad Östersund AB
Läkarv. 16
840 50 Gällö


Mellgrens Företags Tjänst
Landsom 150
840 50 Gällö


Kjell Strandberg Entreprenad
Drottning Blankas v. 11
840 50 Gällö


Information om staden Gällö

Gällö är en tätort i Bräcke kommun. Gällö ligger cirka 20 km nordväst om Bräcke och genomkorsas i öster av E14 samt av järnvägen Mittbanan (Ånge–Östersund). Närmaste stad är Östersund, cirka fem mil åt nordväst.

Areal: 122,52 hektar
Antal invånare: 725, år 2010

Priser för entreprenad i Gällö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Gällö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Gällö och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Gällö.

Här hittar du mer information om staden Gällö.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Gällö som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jämtland.