Entreprenad och entreprenörer i Backe

Entreprenad i Backe

I staden Backe finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Backe som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Backe.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Backe som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Backe - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Backe nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Backe

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Backe vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Vängel Entreprenad, AB
Vängel 380
880 50 BACKE


Olofsson Sven
Stationsv. 36 B
880 50 BACKE


Information om staden Backe

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Areal: 126,21 hektar
Antal invånare: 599, år 2010

Priser för entreprenad i Backe

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Backe varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Backe och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Backe.

Här hittar du mer information om staden Backe.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Backe som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jämtland.