Entreprenad och entreprenörer i Tingstäde

Entreprenad i Tingstäde

I staden Tingstäde finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Tingstäde som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Gotland som ligger i närheten av Tingstäde.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Tingstäde som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Tingstäde - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Tingstäde nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Tingstäde

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Tingstäde vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Hultgrens Mark & Anläggning AB
Stenkyrka Garde 185
624 42 TINGSTÄDE


Myrvälder Maskin & Entreprenad
Tingstäde Myrvälder 420
624 44 TINGSTÄDE


Information om staden Tingstäde

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Areal: 115,63 hektar
Antal invånare: 265, år 2010

Priser för entreprenad i Tingstäde

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Tingstäde varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Tingstäde och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Tingstäde.

Här hittar du mer information om staden Tingstäde.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Tingstäde som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Gotland.