Entreprenad och entreprenörer i Sälen

Entreprenad i Sälen

I staden Sälen finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Sälen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Dalarna som ligger i närheten av Sälen.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Sälen som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Sälen - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Sälen nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Sälen

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Sälen vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

U:S Gräv & Alltjänst AB
Västsidan 115
780 67 SÄLEN


Schaktteknik i Sälen AB
Högstrand 124
780 67 SÄLEN


Byggnadsfirma L Mogren AB
Trugav. 8
780 67 SÄLEN


L G L:s Servicetjänster
Ragårdsv. 5
780 67 SÄLEN


Stöten Entreprenad AB
Stöten
780 67 SÄLEN


Information om staden Sälen

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Areal: 132,71 hektar
Antal invånare: 652, år 2010

Priser för entreprenad i Sälen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Sälen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Sälen och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Sälen.

Här hittar du mer information om staden Sälen.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Sälen som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Dalarna.